Wie is Roel

Roel Ligtvoet
Roel Ligtvoet

Ik krijg er energie van om mensen zich te zien ontwikkelen. Helemaal dankbaar is dat, als ik daar een bijdrage aan heb kunnen leveren, maar uiteindelijk doet iedereen het zelf (soms met een beetje hulp).

Of je nu directeur of medewerker bent in een bedrijf, of je nu op school zit of thuis de boel organiseert. In principe heeft iedereen er behoefte aan om te praten over de dingen die hem/haar bezighouden.

Kom je er zelf niet uit dan is coaching een goede manier om je verder te helpen.
Coachen doe ik het liefst op een positieve en opbouwende manier, met respect en in een omgeving van wederzijds vertrouwen.

Mijn kracht (dat krijg ik vaak te horen) ligt in het luisteren zonder te oordelen.

Mijn coachervaring is op verschillende terreinen:
– in het bedrijfsleven (jonge medewerkers, consultants bij klanten)
– in de sport (team jonge handbalsters)
– in de familie

Alvorens ik met iemand een coaching traject aan ga, wil ik graag een vrijblijvend persoonlijk gesprek hebben. Dit om te kijken of we een ‘klik’ hebben en om af te stemmen welke verwachtingen we van elkaar hebben. Wil jij een afspraak maken voor zo’n persoonlijk gesprek, bel me dan op 06-3711.3410 of neem contact met me op via het contactformulier.

Mijn achtergrond:
Ik woon in Monster (Zuid-Holland), geboren in 1960, getrouwd en heb één dochter.
Ik heb ruim 30 jaar ervaring bij verschillende (internationale) bedrijven. Daar heb ik diverse functies verricht, hoofdzakelijk in de ICT. In die functies heb ik altijd te maken gehad met een klant/gebruikers organisatie aan de ene kant en een ICT-afdeling/leverancier aan de andere kant. Een spanningsveld vol verwachtingen.
Naast rollen in de ICT ontwikkeling heb ik ook rollen vervuld in peoplemanagement, verandermanagement en kwaliteitsmanagement.
Zowel privé als zakelijk ben ik (van dichtbij) in aanraking gekomen met mensen met beperkingen in het autistisch spectrum.
Teneinde de kwaliteit van mijn dienstverlening te borgen:

  • Doe ik aan intervisie en supervisie
  • Volg ik diverse seminars / trainingen / vakliteratuur
  • Volg ik de aangeboden opleidingen
  • Heb ik een NOBCO/ST!R gecertificeerde coach opleiding gevolgd
  • Ik ben SKJ geregistreerd