Van rust naar groei:

Je hebt allemaal wel eens het gevoel dat het niet gaat zoals je zou willen. Vaak gaat dat gepaard met een gevoel van onrust. Je kan er alleen niet echt je vinger op leggen. Door je onrust heb je misschien ook wel moeite het overzicht te bewaren.

Het eerste wat je dan nodig hebt is het terugkrijgen van je rust. Om van daaruit te bedenken wat je zou willen veranderen.

Persoonlijke coaching is een middel om je rust terug te vinden. Je doet in een veilige omgeving je verhaal, zonder dat daar een oordeel aan gekoppeld wordt. Doordat de coach luistert en doorvraagt ontstaat er een helder beeld van de situatie.

Afhankelijk van de inzichten die je ontwikkelt, kan je gaan werken aan jouw groei. Dit kan op verschillende manieren en is afhankelijk van jouw behoefte. Je kan hierbij bijvoorbeeld denken aan mentorring of training.

 

Positief en met vertrouwen:

Om te kunnen komen tot de essentie, moet je je vrij en veilig voelen. Daarvoor is het belangrijk dat de coaching op een positieve manier plaats vindt. Alles wat tijdens een coaching besproken wordt is vertrouwelijk.

 

Neem contact op:

Wil je graag vrijblijvend kennismaken, neem dat contact met me op. Dat kan door me te bellen op 06-3711.3410 of via dit contactformulier.